panelarrow

detox aloevera gel forever living produk joint online dan offline pasif business

sejarah aloevera dunia

بسم الله الرحمن الرحيم

Laporan bertulis pertama yang diketahui pada khasiat gel lidah buaya adalah seawal 6,000 tahun lalu di Mesir purba. Aloe dianggap sebagai tumbuhan suci "darah" yang memegang rahsia untuk kecantikan, kesihatan dan keabadian
Nah, kalau ada orang mempertikaikan tumbuhan ajaib ciptaan Allah ini mengenai kefungsiannya dalam menjaga kesihatan kita, memang pelik. Zaman ini, masih terdapat beribu ribu kajian moden tentang aloevera.
Tidak hairanlah aloevera memang dijadikan sebagai bahan tambahan dalam kosmetik, makanan, minuman dan juga kegunaan harian. Korea sebuah negara maju, rakyatnya suka aloevera sampaikan ada kilang buat produk aloevera terkenal. padahal negara itu mana nak csri pokok aloevera. malaysia yang memang negara subur aloevera pun dok sibuk nak oder produk aloevera kat korea.
sebenarnya kakchah berasa amat bertuah kerana Forever memang syarikat yang maju dari segi teknologi dan kasih sayang terhadap alam. Ditakdirkan Allah menghadirkan dr Rex sebagai orang kaya dunia membeli ladang aloevera untuk mengusahakan produk terbaik dan termurah dunia. hasratnya adalah untuk membantu kesihatan manusia dan juga membantu orang mendapat pendapatan.

jom kita lihat apakah kajian awal alevera dunia melalui link yang kami ada d sini.

Rujukan laporan
1- https://www.aloe-medical-group.com/en/aloe-vera/history.html
2- http://thealoesource.com/history-of-aloe/
3- http://www.aloelf.com/aloe-vera/medicinal-history-of-aloe-vera/

0 ulasan:

Catat Ulasan

Disclaimer

Penulisan diblog ini mengenai produk adalah bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Pembaca dinasihat mendapatkan nasihat doktor jika mempunyai sebarang masalah kesihatan atau keraguan.

Latest Popular Posts

usahawanaloevera. Dikuasakan oleh Blogger.

Blog Yang di baca

Cari di Blog Ini

Terdapat pertanyaan hantar kepada saya

Nama

E-mel *

Mesej *

Pengikut

Copyright © ALOE VERA GEL MALAYSIA ONLINE/OFFLINE 0126448260 | Powered by Blogger
Design by AnarielDesign | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com